Sporprøve forår 2019

Sporprøve i Københavnsudvalget lørdag d. 28. september 2019 i Store Dyrehaven

Vejret var bestemt ikke med os, da udvalget holdt efterårets sporprøve i Store Dyrehaven i september. Ved lodtrækning blandt 20 og 40 timers hundene silede regnen ned og udvalget priste sig endnu engang lykkelig over at have købt teltet, der snart har været brugt mange gange mod tung regn og blæst. Engagementet og energien fra alle deltagere var dog højt helt dagen, der heldigvis endte med præmiering i tørvejr.

Der stillede 13 hunde til prøven, da det trods annoncering ikke var lykkedes at få flere tilmeldte. En enkelt hund måtte dog trækkes ud på 40 timer/1000m, da udvalget ikke kunne lægge flere end seks 40 timers spor.  Sporene fordelte sig således med seks 40 timer/1000 m spor, tre 20 timer/600m spor og fire 3 timer/600m spor. Dommerne var Kirstine Sørensen og Jane Borrisholt. Prøveleder var Marie-Louise Slettegaard, der som vanligt styrede dagen med sikker hånd.

Trods den massive regn var der præmiering på både 40 timer sporene og 3 timers sporene. Fam. Hofmans Mascarpone (ejer Lisa Christensen), ført af Helle Kjær Sørensen, fik en flot 1. præmie på 40 t/1000m, blev prøven bedste OG samtidig brugschampion på spor!  Nordskovens Drikus, ført af ejer Dorthe Sommer, fik ligeledes en flot 1. præmie på 3 timer/600 m med 71 point og dermed prøvens bedste.

Derudover var der yderligere præmiering på 3t/600 m til Toftekæret Oda ført af Rolf Zetterberg (1. præmie) samt Knuthenborgs Xanthea ført af Therese Hermann (2. præmie)

I løbet af dagen blev deltagerne trakteret med først en solid morgenmad og til frokost hjemmelavet hamburgerryg med kartoffelsalat med tilbehør, hvilket Henrik Pedersen stod for foruden at være sporlægger. Udvalget takker Henrik for indsatsen og håber at kunne tilbyde deltagerne et lignende traktement en anden gang😊

Sportræning forår 2020

Sporprøven er altid en festlig dag!

 SPORTRÆNING OG SPORPRØVE

 

Den kommende forårssæson starter tidligt, da vi gerne vil træne mest muligt før sporprøven, der afholdes allerede d. 28/3-20 Vi starter således forårets sportræning med en introduktion for nye deltagere søndag d. 23/2-20 kl. 11. Vi melder det nærmere sted for træningen ud når vi nærmer os idet det afhænger af vejret til den tid.  Træningen vil være på fast underlag og henvender sig først og fremmest til nye deltagere og dem, der ikke har trænet spor i nogle måneder.

Vi træner derefter i skoven i Store Dyrehaven i alt 4 lørdage d. 29/2, 7/3, 14/3 og 25/4 fra kl. 9-ca. 14. Vi mødes på den store parkeringsplads på Overdrevsvejen som tidligere og går ud i mindre grupper med en instruktør. Som noget nyt vil vi i foråret arbejde med for eksempel kassestart for de øvede hunde.

 

Så klæd dig selv og din hund godt på og kom i skoven og træn spor. Det er vældig hyggeligt og måske får du chancen for at træne i sne!

Kontakt gerne Bo Tonnesen på kbhudv@dgk.dk – for tilmelding eller spørgsmål allerede nu. Mangler du blod eller løb til selvtræning kan du kontakte Bo Tonnesen. Vi glæder os til vi ses i skoven!

 

Deltagerhygge i nyindkøbt telt i ventetiden ved efterårets sporprøve 2017